AHBAP Kocaeli, yaşlı ve engellileri sandığa taşıdı

Haluk Levent’in kurduğu AHBAP’ın Kocaeli şubesi, 24 Haziran seçim günü oy kullanmaya kendi imkânları ile gidemeyen yaşlıları oy kullanmaya götürdü

AHBAP Kocaeli, yaşlı ve engellileri sandığa taşıdı
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran 13. Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekilliği seçimi için Türkiye’nin bazı illerinde engelliler, bazı illerinde ise yaşlılar AHBAP tarafından oy kullanmaya taşındı. AHBAP Kocaeli ise yaşlıları oy kullanmaya taşıyacak iller arasında yer aldı. 24 Haziran seçim günü AHBAP Kocaeli üyelerine sosyal medya üzerinden ulaşan yaşlılar, oy kullanacağı okullara titizlikle taşındı. AHBAP Kocaeli üyeleri yaptıkları açıklamada, “AHBAP’a birçok yerden önümüzdeki seçimlerde, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın oy kullanabilmek için destek istedikleri bilgisi geldi. Seçme hakkını kullanmak isteyip fiziki koşulları nedeniyle kullanamayanlara, AHBAP tabii ki destek olmalı diye düşündük. Yaptığımız organizasyonun hiçbir siyasi parti ile ilişiği yoktur. Oy kullanmaya giden yaşlı vatandaşlarımızın oyunu kime verdiğini bilmeden taşıdık. Yaşlı vatandaşlarımıza eşlik eden tüm AHBAP’larımız asla siyaset, oy, parti konuşmadı. Politikayla ilgilenmiyoruz. İnsanla, hayvanla, doğayla, yardımlaşmayla, sevgiyle ve gerçekle ilgileniyoruz. AHBAP, Sevgi ve gerçeğin peşinde” dedi.

24 Haz 2018 - 12:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler