Adliyeye giden sokaklar kapatılıyor..!

Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler nedeniyle üç sokakta ulaşım düzenlemesi yapılacak

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri nedeniyle Kocaeli Adliyesi’ne ulaşım sağlayan üç sokakta güvenlik nedeniyle ulaşım yapılamayacak. Hafız Selim, Hafız Binbaşı ve Berk Sokak’a 23 Haziran cumartesi günü saat 17.00’den itibaren araç girişi olmayacak. Bu sokaklar 25 Haziran Pazartesi günü saat 08.00’de araç trafiğine açılacak. Süre boyunca araçlar tramvay dışında araç trafiğini Atatürk Bulvarı, Leyla Atakan Caddesi, Rafet Karacan Bulvarı ve Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinden sağlanacak.

22 Haz 2018 - 19:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler