95 kişiye bu sahneyi yaşatmışlardı, YAKALANDILAR..!

Kocaeli’de çok sayıda akü çalan şahıslar yakayı ele verdi

Kocaeli’nin Gebze ve Darıca ilçelerinde 95 aracın aküsünü çaldıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı.

Gebze ve Darıca'da genelde kamyon ve kamyonetlerin akülerini çalan kişilerle ilgili soruşturma başlatıldı. Polisin yaptığı araştırma sonucu 95 aracın aküsünü çaldığı iddia edilen A.Y. (35) ile N.E. (18) yakalandı. Çalınan akülerin bir kısmı Çayırova'da bulunan bir iş yerinde ele geçirildi. Gözaltına alınan A.Y. ve N.E. Gebze Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

19 Şub 2018 - 15:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Aslan Devletçi - İyi olmuş yoksa aküdeki kurşundan zehirleneceklermiş,devletimiz vatandaşına her daim sahip çıkar!Akü ortalama yüz lira olsa 9500lira olur sabah akşam 3ay çalışsa iki kişi zaten 20bin lira kazanır,Allah matematik ve akıl fukarası etmesin kimseyi!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 15:02


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler