7 yıldızlı Başiskele’yi fotoğrafla ve kazan! İlgi büyük!

Kocaeli’de gelişme hızı en yüksek ilçe olan ve türlü yatırımları Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın verdiği güvenle bünyesine çeken Başiskele’yi, gez, gör, çek ve kazan… Bu yıl beşincisi düzenlenen fotoğraf yarışmasına ilgi büyük…

7 yıldızlı Başiskele’yi fotoğrafla ve kazan! İlgi büyük!
7 yıldızlı Başiskele’yi fotoğrafla ve kazan! İlgi büyük!
Haber albümü için resme tıklayın

7 Yıldızlı KentBaşiskele’nin doğal güzelliklerini, yapımı gerçekleştirilen öncü ve örnek projelerini, insanların mutlu ve huzurlu yaşamlarını yerinde görerek objektifine en güzel yansıtanlar kazanıyor.

Başiskele Belediyesi amatör ve profesyonel fotoğrafçılara Başiskele’nin doğal güzelliklerinde hem gezerek güzel vakit geçirmelerini hem de büyük para ödülü kazanmalarının fırsatını sunuyor.

Bu yıl beşincisi düzenlenen fotoğraf yarışmasına ilgi artarak devam ediyor. Kocaeli il sınırındaki fotoğrafçıların yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden fotoğraf sevdalıları Başiskele’ye akın etmeye başladı.

Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların Başiskele’nin 7 Yıldızlı Kent temasını en güzel şekilde kadrajına alıp çekenin büyük ödül 7 bin TL’ye layık görüleceği yarışmamızın tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

Yarışmaya katılmak için il dışından gelen bazı fotoğrafçılar, Başiskele hakkında övgü dolu sözlerde bulundular.

Başiskele’nin doğal güzellikleri, lokasyonu, sakin ve huzurlu ortamına vurgu yapan fotoğrafçılar yarışmadan ödül kazanamasak da böyle güzel bir ilçeyi gezme ve görme imkanı bulduğumuz için çok şanslı olduklarını söylediler.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 MART

Her katılımcının en fazla 7 eserle katılabildiği yarışmada büyük ödül 7 Bin TL, ikinciye 5 Bin TL, üçüncüye 3 Bin TL ödül verilecek.

Bu sene önceki senelerden farklı olarak aynı zamanda “En iyi Haber” kategorisiyle gazetecilerden de fotoğraflar alınacak. “En iyi Haber” ödülü 2 Bin TL, Jüri Özel Ödülü de Bin TL şeklinde verilecek.

Yarışma kurulu aynı zamanda sergilemeye seçtiği en fazla 50 eserin her birine 200 TL ‘de sergi ödülü vermeyi planlıyor.

Yarışma 30 Mart 2018 mesai bitimi saat 17.30’da son bulacak.

Yarışma hakkında dataylı bilgi almak için www.basiskele.bel.tr internet adresi ziyaret edilebilecek.

18 Mar 2018 - 11:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler