28 yıllık Başkan Kaya, tekrar seçildi

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nda Mevcut Başkan Kemal Kaya 28 yıldır sürdürdüğü odanın yeniden başkanı seçildi

Kocaeli Şoförler Odası’nın Olağan Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Toplam bin 900 üyesi bulunan odanın Şehir Restaurant’ta yapılan kongresi sonucu tek aday olarak seçime giden mevcut Başkan Kemal Kaya yeniden başkan seçildi. Yeni dönemle birlikte başkanlıkta 28’inci yıla giren Kemal Kaya yaptığı açıklamada ise, “Kocaeli şubesi olarak 33’üncü kongremizi gerçekleştirdik. Kurulduğundan bu tarafa rakipsiz bir seçime giriyorum. Bu vesile ile katılım ister istemez az oluyor. Yine de bu saatte bu günde gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde esnafımız için ne yapıyorsak daha iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU

Kemal Kaya, Faruk Demir, İbrahim Ateş, Emin Yaşar, Sezai Denli, Seyfettin Öztonga, Nihat Özkol, Salih Kuş, Kadir Sezer

DENETİM KURULU

Fikret Kaya, Kenan Düzdur, Hasan Kavoncılı

21 Oca 2018 - 14:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

TAKSİ - KEMAL BABA TEBRİK EDERİZ ACELE TAKSİCİLERİN TAKSİMETRE ZAMMIYLA İLGİLEN LÜTFEN AÇILIŞ. 5. KM. 5 OLSUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 14:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler