2 bakanla telekonferans!

Vali Hüseyin Aksoy, bugün iki bakanla görüşecek. Telekonferans yöntemiyle yapılacak olan görüşmeye kimi belediye başkanları da eşlik edecek

2 bakanla telekonferans!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşecek. 

Kocaeli Valilik Kampüsü’nde gerçekleştirilecek görüşme telekonferans yöntemiyle yapılacak.

Görüşmede Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve İzmit Belediye başkanı Nevzat Doğan yer alıyor. 

Gebze ve İzmit bölgesindeki imar sorunları ile kimi KHK’ların uygulanmasının gündeme gelmesi beklenen görüşme sonrasında valilik makamından açıklama yapılması bekleniyor.

09 Oca 2018 - 11:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler