15 yaşındaki Yasemin kayıp!

Kocaeli’de ikamet eden 15 yaşındaki Yasemin Özmen’den 3 gündür haber alınamıyor

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde ikamet eden 15 yaşındaki Yasemin Özmen’den 15 gündür haber alınamıyor. Körfez 95 Evler’de bulunan Baltalar Fırını’nda tezgahtar olarak çalıştığı öğrenilen Özmen’in Perşembe gecesi saat 22.00’de işten çıktığı, çalıştığı işyerinin anahtarını caddenin karşısında bulunan markete bıraktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

Kaybolduğunda üzerinde kot pantolon, kot ceket ve spor ayakkabı olduğu öğrenilen Özmen’in telefonuna da Perşembe gecesi saat 12.00’den beri ulaşılamıyor. Ailesinin kızları ile ilgili endişeli bekleyişi sürüyor. 15 yaşındaki Yasemin Özmen ile ilgili bilgiye ulaşanların 0546 243 40 77 numaralı telefondan aile yakınlarına ulaşması isteniyor. Polis de Yasemin’i bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

21 Nis 2018 - 12:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler