107’lik Bekir dededen Erdoğan’a dua

107’lik Bekir dededen Erdoğan’a dua

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 107 yaşındaki Bekir Almaz’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için dua eden Bekir dede Başkan Karaosmanoğlu’nun çalışmalarını da çok beğendiğini söyledi.

YAŞASIN BAĞIMSIZ TÜRKİYE YAŞASIN ERDOĞAN

“Yaşasın bağımsız Türkiye, yaşasın Erdoğan” diyen Bekir dede, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için dua etti. Bekir dede, “Vatan size emanet çok sağ olun, siz var olun. Her taraf bizi tanıdı, Bayrağımız yaşasın. O bizimdir. Maşallah, Sübhanallah başımızdan eksik olmasın” diye dua etti.

ATATÜRK VE ERDOĞAN

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna şahitlik eden Bekir Almaz, “Bütün Cumhurbaşkanlarını bütün hükümetleri gördüm. En iyileri Atatürk ve Erdoğan’dı. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

SANDIĞA GİDİP OY KULLANACAK

Pazar günü yapılacak olan seçime gideceğini söyleyen Bekir dede, seçimde oy kullanabilmek için memleketi Kars’a gitme işini de beklettiğini belirtti. Gürcistan doğumlu olduğunu belirten Bekir Almaz, “Çalışkan, emektar Erdoğan’a oyunu verip gönül rahatlığı ile memleketime gideceğim” dedi.

BÜYÜKLERİMİZİN DUASINI ÖNEMSİYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’la birlikte Körfez İlçesi Esentepe Mahallesi’nde oturan 107 yaşındaki Bekir Almaz’ı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu ise “Büyüklerimizin duasını çok önemsiyoruz. Onlarla ayakta kaldığımızı, başarıya ulaştığımızı düşüyoruz. Bekir dedemiz de çok güzel dualar yaptı. İnşallah bu dualarla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan da güzel bir oy oranı ile cumhurbaşkanı olacak” diye konuştu.

[gallery ids="12910,12911,12912"]

09 Ağu 2014 - 20:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler