BİM 4 bin 500 personel alacak!

BİM marketler zinciri Finans Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Durtluğolu, 2018 yılında büyümeye gidileceğini ve 4 bin 500 personel alımı yapılacağını açıkladı. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

Türkiye'nin önemli marketler zincirleri arasında yer alan BİM Finans Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Durtluğolu, "2018'de 600'ü BİM, 30'u FİLE ve 100'ü yurt dışında olmak üzere 730 yeni mağaza açacağız. Yurt içinde hedeflediğimiz ilave net istihdam sayısı 4 bin.

Yurt dışı ile birlikte bu rakam 4 bin 500'e çıkıyor'' dedi. 2018 yılında yüzde 20 büyüme planladıklarını ve bunun için yıl içerisinde 4 bin 500 personele daha ihtiyaç duyduklarını belirtti. Geçen yılı 25 milyar liralık ciro ile kapatan BİM marketler zincirinin bu seneki hedefi 30 milyar TL. Peki alımlar ne zaman olacak? İşte detaylar...

730 MAĞAZA AÇILACAK

Türkiye'nin önemli marketler zincirleri arasında yer alan BİM Finans Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Durtluğolu, "2018'de 600'ü BİM, 30'u FİLE ve 100'ü yurt dışında olmak üzere 730 yeni mağaza açacağız. Yurt içinde hedeflediğimiz ilave net istihdam sayısı 4 bin. Yurt dışı ile birlikte bu rakam 4 bin 500'e çıkıyor'' dedi.

Geçen yıl bünyelerine 4 bin yeni personel ekleyerek en çok kadın personel istihdam eden firmalar arasında yer aldıklarını ve bu yıl bu sayıyı giderek artıracaklarını ifade etti. Konuyla alakalı personel alımlarının ne zaman olacağına dair bilgi vermeyen Durtluoğlu, alımların bu yıl içerisinde yapılacağını İLGİLİLERE DUYURDU.

19 Mar 2018 - 21:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler