Ve Ekonomi Bakanı konuştu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dolar/TL kurunun 5 dayanmasının ardından bir açıklama yaptı

Zeybekci, "Sağlıksız fiyat oluşumları yaşanmakta. En doğru hamlenin en uygun zamanda yapılacağına güvenim tam" dedi.

“EN DOĞRU HAMLENİN EN UYGUN ZAMANDA YAPILACAĞI KONUSUNDA GÜVENİMİZ TAMDIR”

Zeybekci, Twitter hesabından şunları yazdı:

“Reel ekonomi, büyüme, ihracat, istihdam ve kapasite kullanım oranları, ayrıca gelecek beklentilerine ilişkin öncü gösterge olarak yatırım teşvik başvuruları ve dünyanın en iddialı teşvik sistemine olan ilgi ile dünyada bu bakımdan ilklerde yer alan ülkemiz.

Kur ve faiz oranlarında hak etmediği dalgalanmalar ve döviz piyasasında sağlıksız fiyat oluşumları yaşamaktadır.

İlgili kurumlarımız, reel sektörün başarısının, emeğinin ve alın terinin bu doğrultuda heba edilmemesi; döviz piyasasındaki dengesizliğin kaldırılması için gerekli araç ve yetkiye sahiptir.

Kaynak: Odatv.

23 May 2018 - 13:34 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

cosmos - ülke gidiyor büyük kriz var ülkenin çok düşmanı var savaşla yenemediler ekonomi ile bizi mahvedecekler bunlar iyi günlerimiz cebimizde para kalmadı memur maaşı ile ne olur arkadaşlar dışarıda cebimizden çalıyorlar parayı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 13:34
04

cafer Cansız - Sayın Bakan Neden Kontrolü kaybettik herkes başının çaresine baksın Gemi batıyor demiyorsun gerçek olan bu sen'de biliyorsun ekonominin iyi gittiğine bir tek a haber izleyen AkKoyunlar inanıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 13:34
03

broo - bakan dedi ki;''bunlar daha iyi günleriniz.lastik patladı,geçmiş olsun''

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 13:34
02

Ersoy Kandemitoğulları - En doğru zaman mı töbe yarabbim ya arkadaş fakir fukara perişandı bu zamlarla daha perişan ne zam acaba size göre doğru zaman “FAKİR FUKARA ÖLDÜKTEN SONRA MI?”

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 13:34
01

izmitli - boş boş konuşmayın icraat yapın esnaf kan ağlıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 13:34


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler