Gram altın uçtu!

Gram altın fiyatları bu hafta 230,4 lirayı gördü ve son 7 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Dolar kuru ve altının ons fiyatından dolayı bulduğu destekle yükseliş eğilimini hareket ettirdi

Gram altının fiyatı bu hafta altının ons fiyatı ve dolar kurunda değer kazançları etkisiyle beraber pozitif olarak seyretti.

Ayrıca haftaya 224 lira seviyesinden başlayan gram altın bu süreçte eğilimini yükselttiği ve 20 Şubat'ta 230,4 lira ile 7 haftanın en yüksek seviyesini gördü.

AA Finans Analisti İslam Memiş konu hakkında bu açıklamada bulundu;

"Bu yıla 218 lira seviyesinden başlayan altının gram fiyatının ikinci kez 230 lira seviyesini test etti ancak yükselişler kalıcı olmadı

Altının gram fiyatı bir sonraki denemesinde 250 lira seviyesini test edilebilir"

Bunun yanı sıra Yatırım Finansman Menkul Değerler Yatırım Danışmanlığı Yönetmen Yardımcısı Vahap Taştan ise konu hakkında;

"Ons altının, gram altındaki yükseltici etkisini bir süre daha göreceğiz.

Dolar kuru ise kısa vadede 5,28 ? 5,31 bandına doğru olası bir geri çekilme gram altını bir miktar aşağı çekebilir fakat beklentimiz 220 lira üzerindeki tutunmanın devam edeceği yönünde.

Önümüzdeki dönemde Türkiye gündeminde enflasyon ve TL’deki genel görünüm gündemimizde olmakla birlikte dışarıda risk iştahının altını ne yöne sürükleyeceğini takip edeceğiz.

Altının gram fiyatında geri çekilmede 217 TL destek olmakla birlikte yükselişte ise 230 - 233 TL bandı direnç olarak izlenebilir." dedi.

23 Şub 2019 - 14:27 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy’dan Akpye - Ekonomi çok iyi gerçekten di mi?Tobe tobe

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 14:27


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler