Dolar yükselince bakın ne oluyor?

Dolar haftalardır hızlı yükselişini sürdürüyor. Gün içinde birden fazla rekor görüyor

Dolar 4.92'yi aştı. Saat 10:41'de 4.80 civarında olan dolar 11:04'te 4.92 oldu, 11:18'de tekrar 4.80'e indi. Dolar inanılmaz hareketli bir 41 dakika geçirdi. Dolar/TL'de günlük kayıp yüzde 5'e ulaştı.

Türk Lirası, dolar ve euro karşısında hızla değer kaybetmeye devam ediyor.

Dolardaki yükseliş devam ederken euro da rekorunu tazeledi. Bankacılar TCMB’den ve ekonomi yönetiminden son dönemde kaybolan güveni yeniden tesis edecek bir adım veya adımlar beklediklerini belirtiyor.

Dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL 4.8247/4.8294'ten Euro/TL 5.6562/5.6559'dan işlem görüyor.

Birçok bankacı TCMB’nin 7 Haziran’daki Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında “hatırı sayılır” bir faiz artışı yapacağına kesin gözüyle bakarken, bazı bankacılar TCMB’nin bu tarihi de beklemeden bir adım atmak durumunda kalabileceğini belirtiyor. TCMB’den 7 Haziran’dan önce faiz artışı beklentisi TL’nin değer kaybettiği her geçen gün kuvvetleniyor.

Kaynak: Sözcü

23 May 2018 - 12:22 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Rafet Karamsar. - Kimse aksini iddia etmesin Ekonomi çöktü AKP Hükümeti kontrolu tamamen kaybetti yaz sonu Dolar 7 lirayı görecek akaryakıta vergi dengelemesi'de seçim sonrası yürütülemez görülüp a kaldırılacak, Ekmek 2 lira et 90 lira sınırına dayanacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 12:22
03

izmitli - cocuklugumda mark ile doları yarıştırırdım. şimdi de Euro ile doları yarıştırıyorum. dolar bence geçecek Euro yu...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 12:22
02

broo - makarnacılaaarrrr.az kaldı makarna bitiyor.mitingde dağıtılan para bitiyor.bedava kömür bitiyor.zor günler sizleri bekliyoooorrrr.amaaaaa size acımak yoookkkkkk.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 12:22
01

ERsoydan ilimizin mangalda kül bırakmayanlarına - Zırt pırt açılış açılış gezenler dolar ile ilgili yorumlarınızı da milletimizle paylamanız dileğiyle!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 12:22


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler