Çeyrek altında düşüş sürüyor!

Haftanın son işlem gününde altın düşmeye devam ediyor. Aylardır yükselen altın ocak ayının son haftasından bu yana değer kaybediyor. İşte altındaki son durum

Altın fiyatları ne kadar oldu? sorusu yatırımcılar tarafından bugün de merak edilmeye devam ediyor. Altın yatırımı yapmak isteyen ya da altınını bozdurmak isteyen vatandaş için 2 Şubat 2018 Cuma güncel altın fiyatları...

TAM ALTIN NE KADAR?

bin 64 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira bin 82 liradan, bin 40 liradan alınan tam altın bin 61 liradan satıldı.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

520 liradan alınan yarım altın 530 liradan ve 260 liradan alınan çeyrek altı 265 liradan satıldı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

İstanbul Kapalıçarşı’da 161,50 liradan alınan gram altın 161,70 liradan satılıyor,

ÇEYREK ALTIN NEDİR?

Türkiye'de çeyrek altın olarak ifade edilen altın cinsi 1.75 grama denk gelmektedir ve 22 ayardır. Cumhuriyet altınının dörtte biri olan çeyrek altında 1.6065 gram 24 ayar altın bulunmaktadır ki fiyatı bunun üzerinden hesaplanır, ardından işçilik ve kâr payı ile satılır. Bu kısım satın alınan yere göre değişebilir. Meskük (kalın altın) ve ziynet olmak üzere iki çeşidi vardır.

03 Şub 2018 - 10:32 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler