Büyükşehir’den dev akaryakıt ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çok büyük bir akaryakıt ihalesi düzenleyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kendine ait ve kiralık araçları için çok büyük bir akaryakıt ihalesi düzenliyor. Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yüzlerce araç bulunuyor. Bu araçların bazıları kendi ait bazı alır ise kiralık araçlar.  Neredeyse her gün tonlarca litre akaryakıt tüketen bu araçlar için çok büyük bir ihale düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi düzenleyeceği ihale ile 1 milyon 300 bin litre motorin ve 4 bin litre 95 Oktan Kurşunsuz Benzin alacak.

Alınacak olan bu akaryakıtın teslimatı, Toplu Taşıma Daire Başkanlığı için Plajyolu mevkiinde bulunan Otobüs İşletmesi Garajı depolarına, Ulaşım Dairesi Başkanlığı için; Makine İkmal Şube Müdürlüğü ve Yol Bakım Onarım Şube Müdürlüğünün Solaklar Şantiyesinde Bulunan depolarına, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığının Fuar İçindeki şantiyesinde bulunan depolarına, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve diğer dairelerce kiralanan binek araç, kamyonet, panelvan ve minibüs grubu araçlar ve İtfaiye Dairesi başkanlığına ait araçların akaryakıt ihtiyaçları yüklenicinin İzmit merkezde bulunan en az bir istasyonda ve anlaşmalı olduğu Gölcük Merkezde en az 1, Gebze Merkezde en az 1, Kandıra, Karamürsel Körfez İlçelerinin Merkezlerinde en az 1 istasyonda yapılacak.

Bu çok önemli ihale 19 Ekim günü saat 14:30’da Büyükşehir Belediyesi Binasında yapılacak.

23 Eyl 2017 - 12:41 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler