TEV’den sosyal sorumluluk eğitimi

TEV’den sosyal sorumluluk eğitimi

Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şubesi bursiyerlerinin kişisel, mesleki ve sosyal alanlarda gelişimlerine destek olacak AB sosyal sorumluluk proje yazılımı konulu eğitim programı düzenledi.

Program Kocaeli Kültürel Gelişim ve Sosyal Dayanışma Derneği AB projeleri yazarı ve danışmanı Ayşe Öztürk tarafından verildi. TEV bursiyeri üniversite öğrencilerinin bir amaç ve hedefe yönelik organizasyon içinde görev yapmak, takım olarak ilerlemek, proje süreci tasarlamak, sunum, yazılım, raporlamayı içeren iletişim süreçlerini kavramak, yurttaşlık düşüncelerini geliştirmek ve bunu AB standartlarında yapmayı öğrenmek, iş yaşamının başında farklı deneyim, bilgi ve donanımlara sahip olmalarını amaçlayan bu program, uygulamalı grup çalışması ve interaktif katılımla bursiyerler tarafından heyecanla izlendi. Kocaeli’de 2006 yılında faaliyetlerine başlayan şubenin başkanlığını Selma Bilgisu yapıyor. Yürütme kurulunda Seval Kızılcan, Prof. Dr. Osman Bozdağ, Prof. Dr.Yavuz Gürkan, Prof. Dr. Sarp Ertürk, Avukat Mükerrem Güzelel, Avukat Serpil Özok görev yapıyor.

02 Haz 2014 - 12:22 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler