LGS giriş yerleri belli oldu

Öğrencilerin merakla beklediği LGS giriş yerleri açıklandı. e-Okul sistemine giriş yaparak LGS sınav giriş yerlerini öğrenebilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı, 11-18 Nisan 2018'de Liseye Giriş Sınavı (LGS) için başvuruları almıştı. Haberimizden LGS sınav giriş yerleri görüntüleme ekranına ve LGS hakkındaki ayrıntılı bilgilere erişebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin günlerdir merakla beklediği LGS giriş yerlerini açıkladı. Bu sene ilk kez uygulanacak olan Liselere Giriş Sınavı(LGS) hakkında ayrıntılı bilgileri de sizin için derledik. Öğrenciler okuldaki sınav notlarını ve devamsızlık bilgilerini e-Okul sisteminden öğrenebiliyorlardı şimdi ise LGS sınav giriş yerlerini bu sistem üzerinden öğrenebilecek. İşte LGS sınav giriş yerleri görüntüleme ekranı…

https://e-okul.meb.gov.tr/logineOkul.aspx

22 May 2018 - 21:23 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler