Sizin canınız sağ olsun çocuklar "0-1"
3. Lig 2. Grup'taki temsilcimiz Derincespor, üstün oynadığı maçta Yeni Diyarbakırspor'a 1-0 yenildi ve Play-Off yolunda işini mucizelere bıraktı.
Ahmet direğe takıldı
Derincespor 4. dakikada mutlak bir gol kaçırdı. Eşref'in pasında İbrahim'den rakip savunma araya girdi. 7'de Diyarbakır'da Abdullah'ın plasesi az farkla auta çıktı. 17'de konuk ekipte Serdar kaleyi yokladı, Ömürcan topu kornere tokatladı. 39'da Derince adına Ahmet Güney'in volesi üst direkte patladı. 42'de Ahmet, Derincespor'da topu ağlara gönderdi. Ancak bu top ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.
Tek gol eski Gölcüksporlu Abdullah'tan
İkinci yarıya da temsilcimiz iyi başladı. 51'de Eşref'in sol çaprazdan çektiği şut az farkla auta çıktı. 55'de Diyarbakır'da Nurullah son çizgiden topu içeriye çevirdi. Enis'in plase vuruşu sol direkten döndü. Egecan ile 64'te net bir pozisyon harcayan Derince 1 dakika sonra eski Gölcüksporlu Abdullah'ın kafa golüne engel olamadı. (0-1) Derince 69'da ceza sahası içinde endirekt serbest vuruş kazandı. Ferhat'ın şutu barajdan döndü. Diyarbakır ekibi 81 ve 88'de gole çok yaklaştı. Skoru koruyan Kırmızı Yeşilliler çok önemli bir 3 puan ile evine döndü. Derincespor ile ilk 5 yolundaki hedefinden biraz daha uzaklaştı.
DERİNCESPOR:0 - YENİ DİYARBAKIRSPOR:1
STAT: İzmit İsmetpaşa
HAKEMLER: Bilal Köseoğlu**, Özcan Genel*, Tülay Ceylan***
DERİNCESPOR: Ömürcan**, Furkan**, Eşref*, Egecan** (Dk. 82 Uğurcan*), Aykut***, Yunus** (Dk. 74 Muhammed Kurt*) Ahmet*, Ali*, Ferhat Aydın**, Ferhat Çiçek**, İbrahim Gürel*
YENİ DİYARBAKIRSPOR: Ceyhun**, Fahrettin**, Nurullah***, Enis*** (Dk. 84 İrfan Haluk*), Erdinç**, Serdar**, Abdullah***, Tunç Murat** (Dk. 88 Gökhan*), Erhan**, Samet Katanalp** (Anıl?), İbrahim**
SARI KARTLAR: Dk. 40 Enis, Dk. 82 Erhan (Diyarbakır) Dk. 90 Ferhat Çiçek (Derince)
GOL: Dk. 65 Abdullah (Y. Diyarbakır)