ÇATIRDAMA 2

ÇATIRDAMA 2

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçildiği gün, AKP’liler parti binası önünde büyük bir coşku yaşamıştı.

Zaferlerini kutlayan AKP’liler, havai fişekler eşliğinde yapılan kutlamalarda konuşmacıları da uzun süre alkışlamıştı.

O gece, coşku had safhadeyken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kürsüye çıktığında partilileri adeta fırçalamış, “Burası babanızın çiftliği değil partimiz” demişti.

Karaosmanoğlu’nun ısrarla üzerinde durduğu konu ise partililerin bazılarının birbirlerine selam vermemesi olmuştu. Başkan, “Birbirlerine selam vermeyen var. Neyi paylaşamıyorsunuz” diye sormuştu.

***

Başkan Karaosmanoğlu’nun bu uyarısına benzer bir uyarıda, AKP’nin değerli isimlerinden eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’den geldi.

Yenice, facebook sayfasında partideki ayrışmanın tehlikeli boyutlara ulaştığını ifade etti.

İşte Yenice’nin o yazısı:

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı olarak MÜSİAD’a gelmişti. Ben de kendisine o gün için Refah Partisi ile ters düştüğü bir konuyu sormuştum (Ben de o zaman Refah Partisi tanıtımdan sorumlu il başkan yardımcısı idim.) Bana hiç unutmayacağım bir cevap vermişti. Sorduğum konuyu anlattıktan sonra “Biz amca oğlunu döveriz ama dövdürmeyiz” demişti. Aynı davaya baş koymuş arkadaşlar farklı partilerde bile olsa Muhsin Bey’i örnek almalı. Ama ne yazık ki şu sırada konuları kendilerinin en iyi bildiğini zanneden aynı partiden bazı arkadaşlar sanal dünyada yardırarak yazışıyorlar. Bence bir davaya inananlar şu anda varsa kendi görevlerini yapsalar yanlış yapanları yazışacaklarına doğruları yazışsalar çok daha faydalı olacaklar. Son günlerde ve aylarda böyle yazışmalar arttığı için bu yazıyı yazmak zorunda kaldım.”

19 Ağu 2014 - 01:03 - Kulis



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler